Nieuws

Hier vindt u al het nieuws over MobExpo

Rueun komt naar MobExpo 2018!

(13-01-2018)

Dat MSC Pacific kwaliteit levert weet iedereen! Hun modelbaan Rueun is hier dan ook een mooi voorbeeld van. Dit keer een totaal ander thema! Weliswaar smalspoor, maar we zoeken het hoger de bergen in. Geniet van de kleine details op Rueun.

Carriere du canal [PRIMEUR!] komt naar MobExpo 2018!

(06-01-2018)

Carriere du canal van Geert Robberecht (PRIMEUR!) Op onze eerste MobExpo was Geert te gast met Luipegem. Een schaal 1 baan die zeker gezien mag worden. Geert wou toch iets kleiner voor thuis en ging de smalspoorweg op. Carriere du canal is nog nooit vertoond. De kleine details op de foto's zijn dus het tipje van de ijsberg.

Three Times a Bridge [PRIMEUR!] komt naar MobExpo 2018!

(06-01-2018)

Three times a bridge van Erik de Boeck (PRIMEUR!) Iedereen kent Erik de Boeck als Erik de noorman op het MSM-forum. Iedereen weet dat Erik een fijne modelbouwer is. Dus dan weet je nu al zeker dat Erik zijn nieuwe project 'Three times a bridge' zeker de moeite is.

Cidrerie de Saints Amis komt naar MobExpo 2018

(29-12-2017)

Cidrerie de Saints Amis van Jeroen Nieuwlaat en Tim Somers Jeroen en Tim zijn ook weer van de partij. Hun tweede project is iets kleiner, maar zeker niet minder. Sfeer maken op de baan is belangrijker dan de baan zelf en dit kan je merken. Kom zeker een kijkje nemen en misschien is er verse stook. Een proevertje is altijd voorradig bij deze heren..

Maredval komt naar MobExpo 2018!

(23-12-2017)

Maredval van Tom De Decker Spijtig, maar dit is een van de allerlaatste expo’s van Maredval. Wat ooit begon als een diorama voor de wedstrijd van MSM gaat nu stilaan afscheid nemen van het expocircuit. Deze mooie van natuur voorziene trambaan, neemt je mee naar onze Ardennen. Volg de tram langsheen de rivier naar de abdij. Geniet van de kleine details en verhalen. Tom staat u graag te woord.

Fremo [PRIMEUR!] komt naar MobExpo 2018!

(16-12-2017)

Fremo [PRIMEUR!] De vorige edities was Fremo steeds aanwezig op MobExpo, waar u terecht kon voor extra info en een demo. Deze editie gooien we het over een andere boeg. Fremo zal een aantal zeer mooie Fremomodules tentoonstellen. Wilt u Fremo aan het werk zien? Kom dan zeker een kijkje nemen op MobExpo 2018 (21 & 22 april 2018)

Urban Harvast van Marc de Groulard komt naar MobExpo 2018!

(08-12-2017)

Urban Harvast of kortweg URHA is het eerste minibaantje van Marc de Groulard, in een totaal Amerikaans tintje. Marc geeft het oogstproces weer op zijn minibaantje. Nog niet op veel expo’s gezien. Na MSM Leuven 2016 terug te zien op MobExpo.

Lemur van AMSAC komt naar MobExpo 2018!

(01-12-2017)

"Lemur" - AMSAC Le mur is een modelbaan naar Belgisch voorbeeld in schaal H0 die een dubbelsporig hoofdtraject door een Ardens getint landschap uitbeeldt. Het spoor slingert zachtjes door het landschap waardoor het fijn is lange treinen te zien rijden door het groene landschap. Op een van de modules is een halte voorzien waar een schaalmodel van de steunmuur bij het station van Tilff een blikvanger is.

Les Grottes de Saint Idesbald en Ardennes [PRIMEUR!] van Tom Ivens komt naar MobExpo 2018!

(24-11-2017)

Les Grottes de Saint Idesbald en Ardennes [PRIMEUR!] Onze vijfde gast is Tom Ivens met zijn trambaan Les Grottes de Saint Idesbald en Ardennes. Deze baan is nog nooit eerder vertoond, en zal dus de eerste maal te bezichtigen zijn op MobExpo 2018. De invloed van Tom Ivens zijn trambaan kan je gaan zoeken in Han-sur-Lesse. Door de vele details en bewegende elementen, blijf je op deze baan telkens iets nieuw ontdekken. De baan is rondom te bezichtigen en zorgt in elke hoek voor een verrassing. De kleine details foto’s zijn maar het topje van de ijsberg.

Les sablières de Nemours van Matthieu Jacqemart komt naar MobExpo 2018!

(17-11-2017)

Les sablières de Nemours van Matthieu Jacqemart. Onze tweede gast uit het buitenland en lid van club maquettisme sedanais is Matthieu Jacquemart. Met deze H0e smalspoorbaan zorgt Matthieu voor een leuk spoorverloop en talrijke details. Geen woorden maar foto’s!

  1 2  Volgende pagina Laatste pagina